Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Работилница “Ја развиваме моториката“

Прави и криви линии - сечење со ножички - ја вежбавме нашата ситна моторика (ликовна игра) и учевме за видовите линии и ги именувавме боите на листовите (математичка игра).