Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Професии во нашата градинка - “Психолог“

Психологот од нашата градинка, на креативен и интересен начин се обиде да им ја приближи на децата (објект Карпош 3) професијата Психолог. Прекрасни активности, многу забава и дружење!!!