Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Професија “Стоматолог“

Децата од големите групи во нашата градинка, објект Карпош 3, се запознаа со професијата “Стоматолог“. Наши гости беа стоматолозите од Поликлиника „Букурешт“ кои преку интересна интеракција со децата им ја презентираа својата професија.