Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Музичка работилница

Нашите дечиња од објектот Карпош 4 се запознаа со детските музички инструменти, свиреа и музицираа, и преку истражување ги именуваа различни звуци и музички инструменти, а сето тоа проследено со љубопитност, среќа и задоволство.