Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Среќен роденден градинке

Со анимирана презентација под наслов “Животот на Орце Николов“, изработена од ликовниот педагог, во придружба на химната на нашата градинка и веселите и рапеани дечиња, го одбележивме патронатот на нашата градинка, кој е воедно и 75-годишен јубилеј на градинката.