Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Природно научен музеј

Големата група од нашата градинка, објект Карпош 3, ја оствари втората посета на "Природно научен музеј", со  проектот "Праисториски животни во Македонија и динусауруси".