Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Нови еко - играчки

Денес од градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев добивме нови еко - играчки, интерактивни смарт табли и дидактички материјали за сите градинки во Карпош.