Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Новогодишен базар

Атмосферата од успешно завршениот Новогодишен базар со хуманитарен карактер, кој беше масовно посетен од страна на родителите кои несебично ја покажаа својата хуманост низ заедничко дружење.

Благодарност до сите!!!

Собраните средства ќе бидат дадени на Снежана Караџовска, наша сограѓанка која сака да застане повторно на свои нозе, а ги загуби во сообраќајна несреќа.