Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Најубавиот подарок за Божиќ

Децата од воспитната група 4-5 години заедно со воспитувач Соња Тошевска и неговател Благица Вангеловска, го посетија театар Комедија и ја проследија со вистинско уживање претставата „Најубавиот подарок за Божиќ“.