Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Новогодишна претстава „Огласот на Дедо Мраз“

Во сите објекти на градинката „Орце Николов“ се одржа новогодишна интерактивна, музичко - драмска претстава „Огласот на Дедо Мраз“ изведена од  групата „Триангл“. Прекрасна новогодишна атмосфера, која предизвика радост кај дечињата!!