Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Рециклирање на отпадно масло 2

Втор дел од проектот  "Рециклирање на отпадно масло"

Во градинката "Орце Николов" се одржа втората едукативна работилница како дел од проектот за рециклирање на отпадно масло под наслов "Учиме за отпадните масла за готвење" организирано од компанијата "Sunilens" - Скопје.