Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Музеј на илузии 2019

Многу забава, поинакво доживување и интересна авантура во светот на илузиите!! Нашите дечиња беа во посета на Музејот на илузии „Илузиум“ - Скопје каде што разгледуваа слики, решаваа дилеми, сложувалки и истражуваа.