Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Есенска работилница со родители 2019

Во  трите објекти на градинката "Орце Николов" се одржа "Есенска работилница", каде што активно учество земаа родителите кој заедно со своите дечиња изработија прекрасни маски на различни животни, куќички за птици како и макети на градот Скопје од материјал за рециклирање. Прекрасно поминато попладне и креативно дружење на родителите со  децата!