Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Детски ликовен хепенинг 2019

Во пресрет на одбележување на "Денови на општина Карпош" по повод роденденот на општината, се одржа "Детски ликовен хепенинг" во "Детскиот ликовен центар - Скопје". Учествуваше и нашата градинка со креативни цртежи на деца од воспитната група 5-6 години на тема "Карпош низ детските видувања", предводени од ликовниот педагог и воспитувачот на групата. Прекрасно поминат ден исполнет со многу забава и дружење на децата.