Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Посета на Зоолошка градина - Скопје 2019

Организирана едукативна посета и прекрасно поминат ден на дечињата од нашата градинка, во "Зоолошка градина" - Скопје.