Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Пролетта пристигна 2019

Пролетта пристигна, засадивме цвекиња, го разубавивме дворот на нашата градинка, дечињата среќни, а родители, баби и дедовци ни помагаа за се да биде убаво