Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Ден на пролетта 2019

Заедно со родителите го означивме 21 март "Ден на пролетта", со садење на цвеќе во дворот на градинката. Благодарност до сите што дојдоа.