Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Разубавување на нашиот двор 2019

Денешниов сончев ден го искористивме за да го разубавиме нашето дворче, благодарност до родителот на Ведран Анѓелков кој ни донираше цвеќе за 8-ми Март