Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Професија Шивач 2019

"Кроиме, дизајнираме" - Децата се запознаа со професијата шивач во модниот салон. Од парчињата материјал што ги добивме тие дизајнираа облека по сопствена фантазија