Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Професија главна сестра 2019

Кога ќе пораснам јас сакам да бидам... Голема благодарност до нашата Главна сестра Љупка Б. која толку убаво ни ја претстави својата професија...