Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Рециклирање масло за јадење 2019

И во нашата занимална се одржа втората лекција од проектот за рециклирање на маслото за јадење. Децата уживаа во играта која имаше симболика, а на крај боењето како и секогаш беше задоволство