Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Прошетка низ Скопје 2018

"Скопје граду мој личен како цвет"... И навистина е така. Денес двете големи групи направивме прошетка низ центарот на градот. Порта Македонија, Плоштадот со гоолемата фонтана, споменици, Камениот мост, па под него реката Вардар, поглед во дворот на црквата Св. Димитрија. Потоа ја посетивме спомен куката на Мајка Тереза, па на крајот се упативме кон Музеј на град Скопје. Децата беа воодушевени и пресреќни...