Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Роденден на општина Карпош 2018

Денес го посетивме Домот за стари лица „Мајка Тереза“ во Злокуќани. Настапивме со пригодни точки.
Исто така, по повод роденденот на општина Карпош, и градоначалникот Стефан Богоев го посети Домот за стари лица.
Измешани чувства, и радост и тага, насолзени очи и жал за младост... Ни напишале и стихови, за децата од баба Мирослава