Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Го градам мојот град 2018

Манифестација ГО ГРАДАМ МОЈОТ ГРАД!
Убава дружба во ДЕТСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР КАРПОШ - Ново доживување за дечињата и срекни лица за учеството и добиената диплома за нашата градинка