Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Како водата доаѓа до нашиот дом 2018

Децата имаа можност да ја посетат лабораторијата на Водовод за испитување на водата, проследија премиерна видео презентација, научија многу нови работи.
Тимот од нивната лабораторија им го претстави и објасни процесот како водата доаѓа до нашиот дом.