Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Стоп за пиротехника 2018 - 1

Во пресрет на новогодишните празници и се почестата употреба на пиротехнички средства, децата од Општина Карпош решија да возвратат на креативен начин со цртежи за поголема свесност и неупотреба на пиротехнички средства и опасноста од нив.