Јави се сега +389 23 072 016 info@gon.mk Сподели на Фејсбук

Роденденска прослава 2018

Многу интересно доживување, впечатоци, радост заедно со нашиот гостин магионичар Кристијан Шопов на роденденска прослава. Дополнителна магија, во веќе празничното, позитивно расположение