Јави се сега +389 23 072 016 info@gon.mk Сподели на Фејсбук

Во кино 2018

Денес бевме во кино (Cineplexx), убаво поминавме, деца по бон тон тивки и културни изгледаа филм, а на крајот импресиите беа посебни